40 NAJBOLJIH MODELA KOJE VEĆ MOŽETE PRONAĆI NA HIGH STREETU

0

Među prvim modnim novitetima za jesen 2020. koji su već stigli u modne trgovine, a koje ćemo uskoro i sami dodati u svoje garderobe i u njima zakoračiti u novu sezonu istaknule su se čizme. Nakon pogleda na prve modele čizama iz jesenskih kolekcija, danas vam donosimo pregled najboljih gležnjača s potpisom high street brendova.

PRVE HIGH STREET GLEŽNJAČE ZA JESEN 2020.

Kao nezaobilazni dio svakog jesenskog i zimskog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i elegantnih čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju jesenskih i zimskih kombinacija.

Massimo Dutti

Nova sezona donijet će pregršt trendi modela koje su već najavile prve jesenske kolekcije. Kao trendi favoriti istaknule su se čizme do koljena i kaubojske čizme. Ipak, high street brendovi među prvim jesenskim modelima vratili su i onaj ultimativnih klasik i najbolji model koji možete dodati svojoj kolekciji – jednostavne, istovremeno nenametljive i cool gležnjače. S naglaskom na nove trendove, ali i omiljene klasike, high street gležnjače izgledaju bolje i efektnije no ikad, a istovremeno nose onaj svestrani karakter zbog kojeg će odlično izgledati u baš svakoj kombinaciji.

S nekim novim detaljima, u kaubojskom stilu, s istaknutnim potplatom ili u svojem najelegantnijem izdanju s povišenom potpeticom – u nastavku otkrijte odlične gležnjače za novu modnu sezonu.


ZARA

UTERQUE

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Uterque-high-street-gležnjače-jesen-2020.-1-1080x1482.jpg


MANGO


H&M


& OTHER STORIES


MASSIMO DUTTI


PULL & BEAR


STRADIVARIUS


BERSHKA