VODOOTPORNE MASKARE KOJE ĆE OSTATI NA MJESTU USPRKOS VRUĆINAMA, ZNOJU I KUPANJU

0

Dobra vodootporna maskara trebala bi biti pouzdana. Neke maskare mogu rezultirati flekicama koje će vam dati onaj rakun look koji nikoga ne obara s nogu. No, prava vodootporna formula suprotstavit će se elementima, sezoni alergija, suzama i svemu onome što se nađe između. Usprkos svemu što vas čeka u danu, prava vodootporna maskara trebala bi vaše trepavice držati na mjestu. Bez obzira na to jeste li krenule na sat joge, uživate li u ljetnom danu ili vas je uhvatio pljusak na putu do grada, a možda vam je samo potrebno to da se isplačete sa svojom prijateljicom – par slojeva vodootporne maskare će osigurati da vaše trepavice ostanu savršeno uvijene i premazane, bez obzira na količinu vode s kojom dođu u kontakt.

Uz dobar odabir maskare nećete kroz dan morati provjeravati jesu li se pojavile one crne mrlje ili mrvice od ljuštenja. Međutim, vjerojatno bi bilo dobro da uložite u visokokvalitetno ulje za čišćenje make upa.

Naime, formule vodootpornih maskara osmišljene su tako da u osnovi mogu izdržati bilo što. Stoga bi uklanjanje neadekvatnim sredstvom moglo dovesti do oštećenja trepavica, a to sigurno ne želite. Ako redovito nosite vodootpornu maskaru, bilo bi dobro da svoje trepavice ponekad nahranite s malo ricinusovog ulja kako bi spriječile njihovo isušivanje. U nastavku možete vidjeti koje su najbolje vodootporne maskare prema stručnjacima i celebrity vizažistima.

/mediain/