Adidas Samba tenisice će biti hit u 2023. Gotovo su svugdje rasprodane

0

ADIDASICE koje su obilježile osamdesete ove se zime vraćaju na velika vrata. Adidas Samba dolaze u neutralnim bojama, kao i u upadljivim izdanjima koja s lakoćom oživljavaju svaku odjevnu kombinaciju. Doduše, većina modela u trgovinama je već rasprodana.

Model adidas Samba drugi je najprodavaniji model adidasica u povijesti, ispred njih se nalazi jedino model Stan Smith.

Kada su lansirane, zamišljene su prvenstveno kao sportske tenisice koje će besprijekorno prianjati na smrznutom tlu, a u devedesetima su postale zaštitni znak skejterske supkulture.

Međutim, dosta se toga promijenilo tijekom posljednjih nekoliko desetljeća. Danas ovaj model odlično izgleda u casual kombinacijama s trapericama i jednostavnim puloverima, a dobro se uklapa i u formalnije outfite, pa ga nerijetko možemo vidjeti iskombiniranog s pletenim zimskim haljinama i kaputima.

Razgrabljene iz svih trgovina

Adidas Samba rasprodane su u gotovo svim trgovinama, a nekoliko modela još se može pronaći na Amazonu. Doduše, valja napomenuti kako su i u tom slučaju dostupne samo određene veličine, pa ćete se, ako želite biti ukorak s modnim trendovima, trebati vraški potruditi da pronađete točno zacrtanu boju.

Jedini dostupni unisex model koji smo pronašli na Amazonu snižen je od 5 do 16 posto, pa stoji od 62.99 € (474.60 kn) do 70.91 € (534.27 kn). Doduše, većina brojeva već je rasprodana, kao i u slučaju ostalih dostupnih modela.

Muški model Samba Classic Football Boots još je u određenim veličinama dostupan i u crnoj i u bijeloj boji. Ovaj je model s vremenom postao klasičan izbor za igrače dvoranskog nogometa.

 Bijeli je model nešto skuplji od crnog, a cijena ovisi o broju tenisica. Tako se bijeli model može pronaći u rasponu cijena od 136.94 € (1031.77 kn) do 161.09 € (1213.73 kn).

 Plavi model s bijelim potplatima dostupan je u još samo dvije veličine.