Eksplozija benzinske: “Jedan čovjek je bio zatrpan u ruševinama, vikao je ”u pomoć”

0
Foto: eksplozija/pumpa

Automobil udara u benzinsku pumpu, plin curi na sve strane, radnici i građani koji su se u tom trenutku našli na mjestu užasa bježe glavom bez obzira.

Sve ovo zabilježila je kamera samo trenutak prije stravične eksplozije benzinske pumpe „Nešković“ kod Zvornika.

Koliko je situacija ozbiljna i kakva panika je zavladala najbolje ilustrira dio video snimka na kojem se vidi kako autor vozilom ide unazad, kako bi pobjegao od katastrofe, prenosi Fokus.

Iz Policijske uprave Zvornik službeno je potvrđeno da je jedna osoba poginula, a više njih povrijeđeno u eksploziji kakva dugo nije viđena na ovim prostorima.

Vladimir Nišić bio je u prolazu kada je došlo do eksplozije na benzinskoj crpki u Zvorniku.

-Prolazio sam pored crpke, vidio sam da curi plin, u trenutku mimoilaženja to je eksplodiralo i više ne znam ništa, bilo je mnogo strašno – ispričao je Nišić za “Avaz”.

Mještani iz okolnih ulica ističu kako su nakon dvije eksplozije popucali i zidovi, prozori, štokovi su izbijeni, katastrofa, jednom riječju.

-Izašli smo da vidimo što se desilo, jedan je čovjek bio zatrpan u ruševinama, vikao je ”u pomoć”, nitko nije htio prići, policajac i ja i još jedan momak smo prišli i izvukli ga – ispričao je Ilija Jović za “Avaz”.

Inače, u stravičnoj eksploziji jutros je doslovno raznesena benzinska pumpa “Nešković” u Zvorniku, a eksploziji je prethodilo curenje plina.

Jedna osoba je poginula, a, kako neslužbeno saznajemo, riječ je o državljaninu Srbije, koji je svojim vozilom zastao da vidi što se događa na benzinskoj pumpi, gdje ga je zatekla eksplozija. Neslužbeno, oko 25 osoba je zadobilo ozljede.

/ero.tel/