Dani Olmo Dinamov je igrač koji se nalazi na listi želja mnogih velikana, a posljednji koji je spreman ući u utrku jest talijanski prvak Juventus.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Torinski Tuttosport, list blizak Staroj dami, piše da se Olmo već dugo nalazi na Juventusovu radaru, a trenutačno visoko kotira kao moguće ljetno pojačanje.Je li moguće da se to opet ponavlja: Domagoj Duvnjak neće biti spreman za početak Eura?

Međutim, Olmo ipak nije prioritet – to je i dalje Paul Pogba, koji bi se mogao vratiti u Juventus kao zvjezdano pojačanje. Ako taj posao ipak propadne, Juventus bi mogao posegnuti za Olmom.

Posljednjih dana spominje se i da bi se Marko Pjaca iz Juventusa mogao vratiti u Dinamo, ali iz naših izvora saznajemo da je mogućnost za taj posao vrlo mala. Poznata cijena velike Barcine želje: Morat će izdvojiti bogatstvo, a moglo bi biti i gore

Talijana Olma opisuju kao ”fleksibilnog veznjaka” koji je napravio neobičan potez i iz Barcelone stigao u Dinamo, klub koji ima ”jednu od najboljih tvornica talenata u Europi.”

Navode njegove uspjehe s mladom reprezentacijom Španjolske s kojom je postao europski prvak, a nisu zaboravili ni sjajne predstave s Dinamom u Ligi prvaka ove sezone./gol.dnevnik.hr/