“Migranska kriza” – u Mostaru međusobni sukob migranata s teškim ozljedama

0

U srijedu, oko 20:30 sati, u Policijsku postaju Mostar – Centar je prijavljeno da se na dijelu ceste Bulevar narodne revolucije, na skretanju prema mostu ‘Hasan Brkić’, nalazi nepoznata osoba s vidnim ozljedama iz kojih krvari.

Patrola policije je na mjestu događaja je zatekla ekipu Hitne medicinske pomoći koja je ukazivala pomoć nepoznatoj osobi, najvjerojatnije migrantu, koji je prevezen u bolnicu ‘dr. Safet Mujić’. Dežurni liječnik je konstatirao da je navedeni zadobio više ubodnih rana nanijetih oštrim predmetom, te da se radi o teškim tjelesnim ozljedama. Isti je zadržan na daljnjem promatranju i liječenju.

Operativnim radom patrola policije je došla do saznanja da se na jednoj adresi u Ul. BNR nalaze osobe koje se mogu dovesti u vezu s nanošenjem ozljeda navedenoj osobi.

U 23:20 sati pronađeni su državljani Maroka I.B. (2003.) i J.B. (2003.). Kod I.B. je pronađen nož, a kod J.B. smotuljak sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Isti su dovedeni u službene prostorije zbog kriminalističke istrage, a navedeni predmeti su uz potvrdu izuzeti, navedeno je u priopćenju iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije.