Najzgodniji nogometaš Svjetskog prvenstva 2018 objavio kraj karijere

0
Foto: Getty Images / Rurik Gislason, bivši reprezentativac Islanda - Pročitajte više na: https://www.bljesak.info/sport/nogomet/najzgodniji-nogometas-svjetskog-prvenstva-2018-objavio-kraj-karijere/329677

Zgodni mladić vikinškog izgleda posebno je postao popularan kod mnogobrojnih dama u Južnoj Americi. Tako je brazilska nogometašica Gabriela Lopes zaljubljeno je zavapula – “Kako netko može biti tako lijep?’.

Islanđanin Rurik Gislason objavio je kraj svoje nogometne karijere u 32-godini života, na razočarenje svojih mnogobrojnih obožavatelja.

Ljubitelji nogometa pouzdano znaju kako se ne radi o nekom igraču velike karijere i adekvatnih rezultata, nego o momku koji je zbog svog izgleda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji izazvao pravu euforiju, posebice kod žena.

Uz njega od tog trenutka ide oznaka #sexyrurik, a nakon što je na Mundijalu zaigrao na utakmici protiv Argentine (1:1), broj njegovih pratitelja na mrežama počeo je vrtoglavo rasti – od relativno sklonih 40 tisuća, na gotovo milijun.

Zgodni mladić vikinškog izgleda posebno je postao popularan kod mnogobrojnih dama u Južnoj Americi. Tako je brazilska nogometašica Gabriela Lopes zaljubljeno je zavapula – “Kako netko može biti tako lijep?’.

Britanski bulevarski list “Sun” pisao je kako su neke žene nudile novac za spermu Gislasona.

“Nakon utakmice sam uzeo mobitek kako bih vidio poruke, a bilo je tu bilo je raznih zahtjeva, uključujući i bih li želio dati sjeme toj osobi”, ispričao je.

Dosta mu je nogometa... - Najzgodniji nogometaš Svjetskog prvenstva 2018 objavio kraj karijere
Foto: Instagram/ Rurik Gislason / Dosta mu je nogometa…

S obzirom da je Island na Svjetskom prvenstvu ispao u grupnoj fazi (skupina s Hrvatskom, Argentinom i Nigerijom), Gislason je morao natrag kući, odnosno vrlo brzo nakon toga u svoj matični klub Sandhausen.

Sandhausen je njemački drugoligaš, a Gislason je najveći dio vremena nakon Mundijala u klubu provodio na klupi ili na tribinama, ne postigavši nakon povratka niti jedan zgoditak.

Ranije je nasupao i za Copenhagen, Nürnberg i Viborg. Nastupio je 53 puta za Island.

Dvije i pol godine nakon nastupa na SP-u, zaključio je kako je vrijeme da se oprosti od profesionalnog nogometa.

Međutim, on je u međuvremenu marljivo radio na razvijanju vlastitog brenda džina i modne linije odjeće i obuće, a podjednako ih dobro uspijeva promovirati putem društvenih mreža.

S ovakvim tjelom to i nije veliki problem… 

/bljesak.info/