Predsjednik Čović u radnoj posjeti Općinskom odboru HDZ-a BiH Ravno

0

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović danas je u posjeti općini Ravno gdje će se održati sastanak koordinacije s načelnicima i gradonačelnicima te predsjednicima županijskih Vlada HDZ-a BiH, na kojoj će nazočiti i  državni tajnik Središnjeg ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas.

Prije održanog sastanka koordinacije, predsjednik Čović se sastao sa Općinskim odborom HDZ-a BiH Ravno.

Predsjednica HDZ-a BiH Ravno Stana Burić upoznala je predsjednika Čovića o aktualnom stanju ove općine, te aktivnostima i pripremi za Opće izbore u BiH.

Burić je posebno izvijestila o aktualnim projektima, gospodarskoj i političkoj sitaciji, planovima i projektima u turizmu, poljoprivrednoj proizvodnji, prekograničnoj suradnji, ali i prometnom povezivanju, kako prema Republici Hrvatskoj tako i prema unutrašnjosti BiH, posebno je važnim istaknut projekt spajanja općine Ravno na prometni pravac Neum-Stolac.

Predsjednik Čović iskazao je potporu predstavljenim aktivnostima i projektima iz infrastrukture, gospodarstva, poljoprivrede ali i turizma, pri stvaranju pretpostavki za bolji život svih stanovnika općine Ravno.

Govoreći o predstojećim izborima, predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović je kazao kako i ovim sastankom želi steći potpunu sliku situacije na terenu. Potpora svih razina vlasti, od županijske i federalne do državne razine u realizaciji projekata ove općine neće izostati, istaknuo je, a domaćini su se zahvalili na posjeti i podršci općini Ravno.