Samsung Galaxy Note10 – simbol vrhunskih performansi

0

Više ne morate prekucavati vaše bilješke jer Galaxy Note10 u potpunosti drži korak s vašim tempom života.

U uzbudljivom i povezanom svijetu gdje se trenuci i sjećanja, od onih svakodnevnih do onih koji se događaju jednom u životu, zabilježavaju i dijele odmah, pametni uređaji postali su mnogo više od običnih telefona. Nova Galaxy Note10 serija dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtjevnijih poslovnih korisnika i kreativaca omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima.

Zato od sada sve što želite sačuvati zabilježite najnovijim Samsung uređajima koji donose nezaboravno iskustvo, nevjerojatan svijet boja i fenomenalne fotografije. Više od pametnog telefona Galaxy Note10 je telefon koji će vam pomoći da sve vaše uspomene budu još ljepše uz vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej i kameru profesionalnog ranga s kojom možete snimati video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nosite bilo kakvu dodatnu opremu.

Zaboravite konstantno klikanje po telefonu kako bi pregledali i editovali snimak jer uz pomoć Video editora i S Pen olovke, možete precizno odabrati točan trenutak koji želite isjeći. Poboljšana S Pen olovka s Air actions dodatkom nam čak pruža mogućnost da određenim funkcijama uređaja upravljamo pokretom. Od rukopisa do teksta Više ne morate prekucavati vaše bilješke jer Galaxy Note10 u potpunosti drži korak s vašim tempom života. Uz pomoć Samsung Notes aplikacije možete jednostavno konvertirati vaše bilješke u digitalni tekst i odmah ga eksportirati u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word, dok se s jednim klikom možete povezati na Windows 10 računar i primati notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon.

Uz jednostavnu USB konekciju možete i razmijeniti fajlove između uređaja i koristiti svoje omiljene aplikacije uz pomoć miša i tastature, istovremeno čuvajući podatke na svom telefonu uz pomoć Samsung Knox aplikacije. Ako ovome još dodamo i super brzo punjenje i nevjerojatnu konektivnost uređaja, onda je to garancija da ćete uvijek biti na visini zadatka, bilo da hvatate zabilješke na poslovnom sastanku, montirate kreativni video ili jednostavno pretražujete internet.

Galaxy Note10 dostupan je na bosanskohercegovačkom tržištu u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok je Galaxy Note10+ dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji.