‘U jednoj nosnici sam pozitivna na koronavirus, u drugoj ne. Što se događa?‘

0

Poznata pjevačica Erykah Badu zbunjena je rezultatima svog testa na koronavirus s obzirom na to da je testiranje brisa iz jedne nosnice pokazalo da je pozitivna, dok je testiranje brisa uzetog iz njezine druge nosnice pokazalo da je negativna.

Točnije, Badu je u petak svoje fanove na društvenim mrežama izvijestila da je pozitivna s lijeve, te negativna s desne strane nosa.

– Nisam imala simptome, ali su me testirali na koronavirus. Lijeva nosnica pozitivna, desna negativna – napisala je na Twitteru. Dodala je kako joj je smiješno što joj je liječnik javio samo za pozitivan rezultat brzog testa kojem je podvrgnuta u sklopu protokola uoči emitiranja svog nastupa. Badu je fanove umirila rekavši kako se radilo o rutinskom testiranju, a na pitanje mnogih zašto je u spotu bila odjevena u zaštitni medicinski skafander odgovorila je kako je riječ o modnom proizvodu marke Gucci.

No, vratimo se na misterij nosnica. Kako bi bila sigurna da ne boluje od covida-19, pjevačica se uporno testirala. U 24 sata prošla je tri testa, piše britanski Daily Mail.

Zlo joj od testova

– A prije toga još dva, i tada je rezultat bio drugačiji u svakoj nosnici. Što se događa!? Moramo ove testove detaljnije istraživati, želim svoj novac nazad – kazala je pjevačica koja je, čini se, testove sama plaćala.

Našalila se kako joj je “zlo od testova”, no i priznala da je zapravo bila vrlo zabrinuta i uplašena te je mislila kako će morati otkazati svoj nastup.

Komentirajući nepouzdanost brzih testova, pjevačica je rekla kako je vrlo bizaran osjećaj biti pozitivan te zatim negativan i tako tri puta unutar 24 sata.

– Znam da testovi nisu 100 posto točni, ali ovo je naprosto čudno. Kao da sam ušmrkala koronavirus na jednu nosnicu – smije se pjevačica.

Daily Mail podsjeća kako je na neobične rezultate testiranja već upozoravao i milijarder te tehnološki investitor Elon Musk.

Otkazana joj turneja

– Nešto čudno se događa. Testiran sam četiri puta u jednom danu, dva testa bila su negativna, a dva pozitivna. Isti uređaj, isti test, ista medicinska sestra – rekao je Musk, donosi Daily Mail.

Pjevačica Badu inače je u planu imala turneju koja je otkazana uslijed pandemije, a potom je uzela stvari u svoje ruke te je angažirala kompaniju, glazbenike, tehničare i inženjere kako bi preko interneta prenosili njezin show. Za samo tri dolara fanovi su mogli dobiti osobni pristup koncertu koji je emitirala iz svoje kuće.