Monako predvođen hrvatskim stručnjakom Nikom Kovačem u četvrtak je odradio teško gostovanje u Europskoj ligi kod trenutno drugoplasirane momčadi španjolske lige Real Sociedada.

Utakmica je završila rezultatom 1:1, te se Monako trenutno nalazi na drugom mjestu skupine sa četiri osvojena boda.

Vodeći PSV ima ih isto toliko, a ispod francuskog tima nalazi se Real Sociedad s dva boda, odnosno Sturm koji je i dalje na nuli.

Utakmica je završila podjelom bodova nakon što je Monaco poveo golom Axela Disasija u 16. minuti, a za Real Sociedad zabio i konačan rezultat postavio Mikel Merino u 53, prenosi Index.hr.

Osvojeni bod i susret prokomentirao je Kovač.

“Dobro smo igrali u napadu, ne i u obrani”, rekao je bivši hrvatski izbornik pa nastavio:

“Real Sociedad je izvrsna španjolska momčad, agresivna je i igra napadački. Znamo da su španjolski timovi među najboljima na svijetu kad imaju loptu u svom posjedu, to je ono što je otežavalo onu utakmicu. Zadovoljan sam bodom.”

Tijekom utakmice dogodio se jedan Kovačev ispad bijesa kojeg je morao smirivati sudac kad je krenuo u verbalni obračun sa suparnicima. Objasnio je što se dogodilo.

“Kad je igrač ozlijeđen, onda se treba vratiti lopta suparnicima. Za mene je to fair play, zato sam reagirao. Ne znam, možda je do toga došlo jer sam star”, rekao je.