Žena koja je bila klinički mrtva 27 minuta tvrdi da je vidjela raj: ‘Stvarno je!’

0

Sve je stvarno – kazala je najbližima Tina Hines, majka četvero djece, probudivši se iz stanja na rubu smrti. Oduvijek je bila zdrava, a lani u veljači pripremala se sa suprugom Brianom na planinarenje u blizini njihova doma u Phoenixu u Arizoni. Već su bili na izlasku, a ona se srušila.

Brian je odmah priskočio. Vidio je kako joj koža poprima ljubičastu boju i počeo ju oživljavati, piše Daily Mail. Uspio ju je oživjeti, no odmah je ponovo pala u nesvijest. Stigla je i Hitna, a na putu do bolnice u više navrata su je uspjeli prizvati svijesti. Oživljavali su je šest puta, a ukupno je bez pulsa bila 27 minuta.

U bolnici su je intubirali i nije mogla govoriti, no čim je došla k sebi, zatražila je olovku i papir te nešto napisala. “Sve je stvarno” njezina je poruka koju i danas čuva, a tvrdi kako se odnosila na raj. Naime, uvjerena je da je tih 27 minuta provela u raju, prenosi Radiosarajevo.ba.

“Bilo je potpuno opipljivo, boje su bile tako žive”, kazala je novinarima opisujući kako je vidjela Isusa koji je stajao ispred velikih crnih vrata iza kojih se vidio žuti sjaj. Kad su je u bolnici, nakon što je napisala poruku, članovi obitelji upitali šta je to stvarno o čemu je pisala, ona je glavom pokazala prema gore.

Tinina nećakinja Madie Johnson čak je tetinu poruku istetovirala na ruci kako bi je podsjećala u što vjerovati.